Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szállítás és fizetés

 

Fizetési módok

 • Utánvéttel történő teljesítés:
  A terméket
  GLS Futárszolgálat szállítja ki az Ön által megadott címre, ahol a termék, vagy termékek számla szerinti árát a futárnak kell készpénzben vagy bankkártyával kifizetni. Utánvéttel fizetés esetén a megrendelt terméket a csomag átvételekor a kézbesítőnek készpénzben vagy bankkártyával kell kifizetni. Az utánvét díja bruttó 490 Ft.

  Utánvétes fizetésre Magyarországon kívüli megrendelés esetén nincs lehetőség. (Csak banki előreutalás, vagy bankkártyás fizetés.)

 • Előre utalás: (érintésmentes)
  A megrendelt termék előre utalásos fizetése esetén a megrendelt termék és az szállítás költségét a visszaigazoló e-mail-ben található számlaszámra szükséges megfizetni, a termék kiszállítási folyamata csak az összeg eladó számlájára való beérkeztét követően kezdődik meg.


  Utalási adatok: 

  Név: Energotech Group Kft.
  Számlaszám: Gránit Bank 12100011-17705824-00000000
  Közlemény: "A megrendelési szám és megrendelési név" (min. az egyik paraméter)

 • Bankártyás fizetés: (érintésmentes)

  Webáruházunk részére a Barion biztosítja a kártyaelfogadás lehetőségét, biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere által. Bankkártyás fizetéskor átirányítunk a Barion fizetőoldalára, így a fizetés közvetlenül a Barion által üzemeltetett, a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint működő oldalon történik, és nem a webáruház oldalán. A webáruház a kártya-, illetve a mögötte álló számla adatainak, számának, lejárati dátumának semmilyen formában nincs birtokában, abba betekintést nem nyerhet.

A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:

Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással, gravírozással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.) Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással, gravírozással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.) Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben a kártyádon nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt hagyd üresen!) A fizetendő végösszeg a megrendelés összesítője és minden költséget tartalmaz.

Házhoz szállítás díjszabása

Belföld bruttó 20.000 Ft vásárlás alatt: bruttó 1190 Ft

Belföld bruttó 20.000 Ft vásárlás felett: ingyenes

Európai Unió (Magyarországon kívül) nettó 100.000 Ft vásárlás alatt: nettó 3990 Ft

Európai Unió (Magyarországon kívül) nettó 100.000 Ft vásárlás felett: ingyenes
 

Szállítási határidő

Belföldön:

Raktáron lévő termékek esetében  3 - 5 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron a rendelésben megadott email címre küldünk további tájékoztatást.

Európai Unió területén:

Raktáron lévő termékek esetében a "Feldolgozás alatt" státusz email visszaigazolásától számított 5 - 7 munkanap. Abban az esetben, ha a termék nincs raktáron a rendelésben megadott email címre küldünk további tájékoztatást.
 

Házhoz szállítási információk

Belföldön:

A webáruházunk által kapott megrendeléseket  a GLS futárszolgálat futárai kézbesítik. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését. A futárszolgálat a szállítás előtt jelzi a szállítás időpontját telefonon vagy sms-ben, meghiusúlt kézbesítés esetén a futár megkisérli további két alkalommal a kézbesítést.

Kizárólag abban az esetben rendelje meg a kívánt termékeket, amennyiben a csomag átvételekor ki tudja fizetni annak díját a futárnak. Az át nem vett, visszaküldött csomagok esetében a szállítás és visszaszállítás díját a megrendelőre terheljük, újraküldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő kiegyenlítése esetén áll módunkban ismételten elindítani. Webáruházunk működésével, megrendelési, és szállítási folyamatával kapcsolatosan felmerülő esetleges további kérdések esetén az üzemeltető adatai között megadott elérhetőségeinken rendelkezésére állunk.

Európai Unió területén:

A webáruházunk által felvett megrendeléseket  a GLS futárszolgálat kézbesíti. A csomagok kézbesítése munkanapokon történik 8-18 óra között. Szállítási címként célszerű olyan címet megadni, ahol a most megjelölt napszakban a futárt folyamatosan fogadni tudják, és biztosítani tudják a küldemény ellenértékének és a szállítási díjnak, valamint az utánvétel díjának a futár részére való teljesítését.
 

GLS szállítással kapcsolatos információk

A küldemény elvesztését, részleges elvesztését, megsérülését vagy megsemmisülését az átvételkor a kézbesítési okiraton azonnal jeleznie kell. Ennek elmulasztása jogvesztéssel jár.